VÄLKOMNA TILL CAPRI DUE BAKFICKAN

OM OSS

Efter mycket om och men, och efter mycket längtan så har det äntligen hänt. Den är är här!(..med alkoholtillstånd)

Med mycket positiv respons sedan dag ett,  serverar vi nu autentiska italienska pizzor med färska och fantastiskt fina råvaror som får våra kunder att känna sig bortskämda. Dessutom så har vi något som ingen annan har. Vi har vår otroligt duktiga bagare Sandro, som rebelliskt och självsäkert gör kanske stans bästa pizza. Kom förbi på en AW, eller bara en mysig söndag med nära och kära. Eller varför inte ta med festens tilltugg hem till er?

Vill ni däremot sitta i denna otroligt orginella och mysiga lokal en helg, rekomenderar vi att man bokar bord!

Välkomna in i Vasastans nya tillkomling -Capridue's Bakficka!

Boka Bord

Infomation

Kära gäster,

Det är på många sätt man kan se att våren börjar närma sig... solen skiner och värmer skönt, och i nästa stund, regn. Vackra pastellfärger som livar upp vardagen, vissa kanske redan befinner sig på en skidbacken med det perfekt väder! Sist men inte minst så har vi såklart, Påsken. Påsken kan vara ett av startskotten för våren, att det helt enkelt är okej att stoppa undan den där madrassen till vinterjacka i garderoben!  Och för de flesta; en veckas ledighet! 

Vi har då kommit överens om att öppna Bakfickan lite, lite senare än vanligt men vi stänger som vanligt! 16:00 - 22:00, helt enkelt! Kom gärna förbi och säg hej!

Vi på Bakfickan önskar er en Glad Påsk, och en fantastisk vecka!

Tomtebogatan 27

113 38 Stockholm

08-31 45 93

 

ÖPPETTIDER

Måndag - Söndag

13.00 - 22.00

Påskveckan v.15

16:00 - 22:00

Kontakt