Om Oss

Benvenuti!

Välkomna till Capri Due! Sedan många år är vår kulinariska filosofi att kombinera traditionella italienska rätter med en familjär miljö och en god stämning.

Här har våra köksmästare, Massimo, funnit glädje och kreativitet i sin matlagning och utvecklat en passion för detaljer och smaker. Med samma passion hjälper Domenico, Antonio och Franco er gärna att välja ett passande vin till er måltid.

Capri Due har ett urval särskilt importerade viner som kommer direkt från bördiga vingårdar i Italien. Vi har även ett bra utbud av grappa. För den som tycker om att lära känna flera spännande viner under samma måltid är detta rätt tillfälle eftersom vi erbjuder samtliga viner på glas.

Varje vecka erbjuder vi, utöver vår ordinarie meny, nya rätter som anpassas efter säsong. På vardagar serverar vi dessutom goda luncher som tillagas efter samma filosofi.

Vi önskar er varmt välkomna till vår restaurang.

 

Benvenuti al Capri Due!

Lunchmeny

Till dagens lunch ingår alltid sallad, bröd och svensk kaffe

Boka Bord

Nyheter

Visst är det härligt när man känner att våren börjar närma sig, och man känner solensstrålar värmer ansiktet...

Inför detta har vi på CapriDue börjat experimentera med både mat och dryck inför sommarens äventyr. Vi kommer bjuda på en del överraskningar inför våren/sommaren. Som bland annat nya viner, ett större ölsortiment och.. ja, nu ska jag inte avslöja alldeles för mycket! Har ni några favoriträtter hos oss redan nu så ska ni definitivt passa på och hälsa på oss. Efter midsommar kommer vi presentera sommarens italienska härligheter!

Vi ses på CapriDue! 

Tomtebogatan 27

113 38 Stockholm

08-31 45 93

 

Öppettider

Måndag - Lördag

17.00-23.00

Söndag

17.00-22.00

Lunchöppet mån-fre

11.00 - 15.00

PÅSKVECKAN v.15: STÄNGT

Kontakt